Myyjille


Kun tuot tuotteitasi myyntiin Oliverin kirppikselle, kannattaa huomioida muutamia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla myyntisi sujuu parhain päin.

Myyntipaikan varaaminen:
voit varata myyntipaikan puhelimitse, puh. 040 417 5149, tai käymällä paikan päällä myymälässä. Voit tehdä varauksen viikoksi tai pidemmäksi ajaksi kerrallaan. Sinun on myös mahdollista varata viikon varauksen yhteydessä optio jatkolle. Kätevää, jos haluat optimoida parhaan mahdollisen myyntiajan!

Vuokra-aika:
tavarat voit tuoda vuokra aikaa edeltävänä iltana maanantaisin ja torstaisin klo 17-18. Pöydän on oltava tyhjänä vuokrauksen päättymispäivänä klo 17.00 mennessä. Jos pöytää ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tyhjennyksestä 10 €.

Tuotteiden kunto:
tuo myyntiin vain ehjiä, puhtaita, hajuttomia ja toimivia tuotteita. Tarkista että levyt, pelit, pienelektroniikka tms. toimivat ja pese tekstiileistä pois mahdolliset tahrat, eläinten karvat yms.

Hintalaput:
merkitse pöydän numero ja hinta selvästi hintalappuun. Jos lappua ei löydy tuotteesta tai lapusta puuttuu pöydän numero, viemme tuotteen myymälämme löytöpöytään. Lapun on oltava helposti irroitettavissa tuotteesta. Jos muutat hintaa tai paikkaa, tee uusi lappu.

Arvotuotteet:
arvokkaimmat tuotteet kannattaa merkitä tuotteeseen kiinnitettävällä hälyttimellä. Voi lunastaa niitä kassaltamme hintaan 0,2 €/kpl. Kiinnitä hintalappu hälyttimen väliin. Näin kukaan ei pääse vaihtamaan hintaa.

Voit myös varata vitriinipaikan, jossa säilytetään pienempiä arvokkaita tuotteita, kuten koruja ja keräilyesineitä. Tarkemmat tiedot näiden hinnoista löydät täältä.

Myyntipaikan ylläpito:
parhaimman myynnin saavutat, kun pidät myyntipaikkasi järjestyksessä ja vältät liian tavaran kasaamista tilaan. Kaikkien tavaroiden on mahduttava pöydälle, käytäville ja lattioille ei voi jättää myytäviä tavaroita. Myyntipaikan järjestyksestä ja siisteydestä vastaa myyjä itse.

Tarkista myyntikauden aikana, että hintalaput ovat kaikissa tuotteissa yhä paikoillaan.

Pöytää tyhjennettäessä, katso ettei joukossa ole toisten tuotteita. Tarkista myös, ettei tavaroitasi ole muilla myyntipaikoilla tai myymälän löytöpöydässä. Älä heitä tavaroita Oliverin kirppiksen roskakoreihin.

Vastuu:
Oliverin kirppis ei vastaa tavaroiden kunnosta, vaan vastuu on myyjällä. Emme vastaa myynnin aikana mahdollisesti kadonneista, varastetuista tai rikkoutuneista myyntituotteista.

Myynnin tilitys:
myynnin tuotto tilitetään sinulle heti vuokrausjakson päätyttyä. Vaihtoehtoisesti tilityksen voi tehdä myös kerran viikossa. Samassa yhteydessä saat itsellesi hintalaput myydyistä tuotteista.

Vielä kysyttävää?
Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi olla yhteydessä? Autamme mielellämme! Soita puh. 040-4175149 tai tule käymään.

Alla olevasta painikkeesta voi ladata ja tulostaa hintalaput myyntituotteillesi (pdf-tiedosto):

Luo kotisivut ilmaiseksi!